Η εταιρία

Κατάστημα Θεσσαλονίκης
Η εταιρία μας εδρεύει στη Θεσσαλονίκη.
Δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1974 (εδώ και 44 χρόνια).

Από το 1992 ασχολείται αποκλειστικά με το σύστημα διεύθυνσης και με ειδικότητα στο σύστημα ανάρτησης σημειώνοντας ανοδική τάση όλα αυτά τα χρόνια.
Η αυξημένη ζήτηση από τους πελάτες, μας οδήγησε να ασχοληθούμε τα τελευταία  10 χρόνια και στο χώρο των ελαστικών αυτοκινήτων (επιβατικά, 4Χ4, ελαφρύ φορτηγό και ΜΟΤΟ).

Το αποτέλεσμα ήταν μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα να σημειώσουμε ραγδαία επιτυχία και στον χώρο των ελαστικών, κάτι το οποίο οφείλεται στην ειλικρίνεια, στην ποιοτική εργασία και τέλος στις χαμηλές τιμές οι οποίες είναι πάγια η πολιτική μας να τις διατηρούμε σε πολύ χαμηλά επίπεδα.
Γι αυτό τον λόγο και ιδρύσαμε το e-elastika.gr για να μπορεί ο καταναλωτής να επιλέγει ανάλογα με το χρηματικό ποσό που διαθέτει το αντίστοιχο ελαστικό (στην καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής).
Στόχος του e-elastika.gr είναι να παρέχει ελαστικά από τις καλύτερες εταιρίες, στις φθηνότερες τιμές της αγοράς καθώς και η συνεχής ανάπτυξή του σε νέους τομείς. Το κατάστημα μας τοποθετείται στην οδό Λ. Καυτατζόγλου 28 , για άμεση επαφή επικοινωνήστε με το εξειδικευμένο προσωπικό μας στο τηλέφωνο 2310 – 819920 .