Εναλλακτικά

Καλάθι
Καλάθι
(0)
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Δωρεάν αντικαταβολή για τα εγγραμμένα μέλη.
Τελικό Ποσό0 €

Ζυγοστάθμιση ελαστικών

 • Ζυγοστάθμιση

  Στο κατάστημα μας παρέχουμε δωρεάν ζυγοστάθμιση με την αγορά μεταχειρισμένων ή καινούργιων ελαστικών.

  Παρέχουμε άριστη υπηρεσία ζυγοστάθμισης ελαστικών χάρις τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας μας και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας ,που διαθέτει πολυετή εμπειρία.

  Ζυγοστάθμιση

  Η ζυγοστάθμιση του αυτοκινήτου, κοστίζει ελάχιστα, αλλά είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ασφάλεια του αυτοκινήτου και προλαμβάνει από μεγάλες φθορές.

  Μια λανθασμένη αντιστοιχία βάρους μεταξύ ελαστικού και ζάντας, είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθεί, αφού οι φθορές στα ελαστικά από το χρόνο και τη χρήση, συχνά αλλάζει τα δεδομένα.

  Ακόμη και μια ελάχιστη διαφορά βάρους άλλωστε, είναι ικανή να προκαλέσει κραδασμούς, έστω και μικρής έντασης, οι οποίοι όμως, όταν επαναλαμβάνονται μπορούν να δημιουργήσουν μεγαλύτερα προβλήματα, που επηρεάζουν και την ασφάλεια στην οδήγησή μας.

  Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και μια μικρή διαφορά βάρους, της τάξης των 5 γραμμαρίων, αν το αυτοκίνητο τρέχει με 100 χλμ/ώρα, «μεταφράζεται» σε 4 στροφές το δευτερόλεπτο ή 14,000 κραδασμούς την ώρα, με αποτέλεσμα το τιμόνι του αυτοκινήτου, να τρέμει σε αξιοσημείωτο βαθμό.

  Εκτός από μια γενική αίσθηση κραδασμού του οχήματος από μία ταχύτητα και μετά, όμως, η λανθασμένη ζυγοστάθμιση, μπορεί να οδηγήσει και σε αυξημένες φθορές στα μηχανικά μέρη, το σύστημα διεύθυνσης αλλά και στα ελαστικά του αυτοκινήτου, μεγεθύνοντας το πρόβλημα.

  Μπορείτε να κάνετε μία σωστή ζυγοστάθμιση που θα εξαλείψει όλους τους κραδασμούς, που μπορούν να προκληθούν από μια λανθασμένη αντιστοιχία βάρους.

  Tip: Ακόμη κι αν δεν έχει διαπιστωθεί κάποιος κραδασμός, ο έλεγχος της ζυγοστάθμισης, καλό θα είναι να γίνεται κάθε 8 με 10.000 χλμ, αλλά και κάθε φορά, που αγοράζουμε καινούργια ελαστικά κάνουμε κάποια αλλαγή στα ελαστικά το αυτοκινήτου μας.

Οδηγός μεγέθους ελαστικών

test