Καλάθι
Καλάθι
(0)
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Δωρεάν αντικαταβολή για τα εγγραμμένα μέλη.
Τελικό Ποσό0 €

Οικολογική οδήγηση

Οικολογική οδήγηση

►Αυτά τα 10 μικρά μυστικά σχετικά με την οικολογική οδήγηση αντιπροσωπεύουν μια μικρή αλλαγή συνηθειών για εσάς, αλλά έχουν σημαντική επίδραση στην εξοικονόμηση καυσίμων από το όχημά σας.
►Όταν εφαρμόζονται μαζί με τη χρήση ελαστικών MICHELIN GREEN X με χαμηλή αντίσταση στην κύλιση, βοηθούν να κάνετε περισσότερη οικονομία στα καύσιμα και να έχετε λιγότερες εκπομπές CO2.
►Τα ελαστικά Michelin GREEN X αναβαθμίζουν επίσης την ασφάλειά σας, αυξάνουν τη χιλιομετρική απόδοση των ελαστικών σας και είναι εξαιρετικά φιλικά προς το περιβάλλον.

♦ Πετυχαίνετε το μέγιστο σε αποτελεσματικότητα, κινητικότητα και σε φροντίδα για το περιβάλλον με ελαστικά GREEN X σε συνδυασμό με τις ακόλουθες 10 οικολογικές μικρές συμβουλές από τη MICHELIN:

⇒Οδηγείτε με σταθερή ταχύτητα, αποφεύγοντας τα απότομα σταματήματα και ξεκινήματα.⇒Γρήγορες ταχύτητες όταν το ταχύμετρο δείχνει 2,000 έως 2,500 RPMS (στροφές) ώστε να διατηρήσετε την ταχύτητα της μηχανής σας όσο χαμηλότερα γίνεται.⇒Ελέγχετε την πίεση στα ελαστικά σας. Τα ελαστικά σε υποπίεση αυξάνουν την κατανάλωση καυσίμων.⇒Κοιτάζετε μπροστά όσο πιο μακριά γίνεται, ώστε να προλαμβάνετε τα τυχόν περιστατικά. Αυτό θα σας διευκολύνει να διατηρείτε σταθερή ταχύτητα.⇒Να χρησιμοποιείτε τον κλιματισμό με φειδώ, ειδικά μέσα στην πόλη.⇒Κρατάτε τα παράθυρα κλειστά στις υψηλές ταχύτητες. Στον αυτοκινητόδρομο, ακόμη και ένα μόνο ανοιχτό παράθυρο, αυξάνει την κατανάλωση καυσίμων.⇒Σβήνετε τη μηχανή όταν το όχημα είναι σταματημένο, για παράδειγμα σε μποτιλιάρισμα ή σε διασταύρωση με τραίνο.⇒Οδηγείτε με το όχημα ελαφρό. Το επί πλέον βάρος αυξάνει την κατανάλωση καυσίμων και τις ρυπογόνες εκπομπές.⇒Απομακρύνετε τα αξεσουάρ που δεν χρησιμοποιούνται, όπως σχάρες οροφής και σχάρες αποσκευών, τα οποία προκαλούν αεροδυναμική επιβράδυνση.⇒Περιορίστε τη χρήση ηλεκτρονικών συσκευών. Η λειτουργία ηλεκτρικών εφαρμογών καταναλώνει ενέργεια και καύσιμα.

Πηγή: Michelin

Οδηγός μεγέθους ελαστικών

test

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΥΣΙΜΑ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ FALKEN
ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΥΣΙΜΑ ΜΕ ΑΓΟΡΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ FALKEN

test

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ

test